Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Οι "Συμμορίες Συνείδησης" αναλαμβάνουν την ευθύνη για επιθέσεις σε στόχους της αστυνομίας !


Με ανάρτηση που έγινε στο athens Indymedia org, η οργάνωση "Συμμορίες Συνείδησης" που οπως αναφέρει είχε αναλάβει την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο ΑΤ του Περάματος τον Ιούλιο του 2008, αναφέρεται στα γεγονότα των τελευταίων ημερών στα οποία οπως αναφέρει συμμετείχε και αναλαμβάνει και την ευθύνη για στην επίθεση στη σχολή της Αστυνομίας στη Ν Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτο!



Δεν μας αρμόζει ούτε είμαστε οι κατάλληλοι να εκφωνήσουμε επικήδειο. Εμείς διαλέγουμε μέσα απ' την θλίψη, τον πόνο, την οργή να γεννάμε αχαλίνωτες σκέψεις και να τις μετουσιώνουμε σε πράξεις. Πράξεις φτιαγμένες από αίμα, από φωτιά, από σπασμένες τζαμαρίες, λεηλατημένες τράπεζες και πύρινα οδοφράγματα. Μέσα στις ατελείωτες νύχτες και σ' αυτές τις ετοιμοπόλεμες μέρες βαδίσαμε, τρέξαμε, ουρλιάξαμε απαλλοτριώνοντας και καίγοντας, αφήνοντας πίσω μας τ' αποκαΐδια του σάπιου κόσμου σας και την κοινωνική ηθική κατακρεουργημένη.



Αυτή είναι για εμάς η Ζωή και το οριστικό μας φευγιό δεν υπάρχει παρά μόνο μέσω των μοναχικών δρόμων του Θανάτου. Στον κόσμο που ζούμε και για τις επιλογές που αρματωθήκαμε, έχουμε μάθει πως ο Θάνατος είναι η τελική στιγμή της Ζωής.



Λαχτάρες νεανικής ακόρεστης σάρκας, κραυγές και γέλια ανήσυχου πνεύματος με απεριόριστη κίνηση, τρελές πτήσεις της ψυχής προς ανεξερεύνητα μονοπάτια. Βλασφήμιες και βαριές προσβολές περιπλανώμενων επιθυμιών, έπεσαν ακαριαία μαζί με τον Αλέξη στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου ανάμεσα σε κτίρια και τοίχους που αντηχούσαν ανομολόγητες υποσχέσεις και κρυφούς σχεδιασμούς. Τώρα που ο Αλέξης τα πήρε όλα αυτά μαζί του στο τάφο των 15 Δεκέμβρηδων που κατάφερε να ζήσει, ολόκληρη η κοινωνία συγκινημένη επαναλαμβάνει σε πένθιμο μοτίβο:"ήταν τόσο νέος, ήταν τόσο αθώος...".Ανόητοι...”ήταν τόσο αθώος όσο η τηλεκριτική του καναπέ και τόσο ένοχος όσο μια μολότοφ στο κεφάλι ενός μπάτσου”.





Μέσα σ' αυτό το παραλήρημα φωτιάς, εκδίκησης, θλίψης, βίας, θυμού, έντασης, σιωπής, φρενίτιδας και πύρινης ανάμνησης πρέπει να ξαναβάλουμε πάγο στην καρδιά και φωτιά στο μυαλό ώστε να επιτεθούμε ξανά και ξανά. Για να μονιμοποιήσουμε το Χάος. Για να διατηρηθεί το ΠΑΝΤΟΥ και το ΠΑΝΤΑ. Τώρα οι λέξεις είναι ανίκανες να εκφράσουν την οργή μας. Το λόγο έχουν οι πράξεις. Είχαμε αποφασίσει μετά την τελευταία μας εμπρηστική επίσκεψη στο Α.Τ. Περάματος τον Ιούλιο να διαχυθούμε ως πράκτορες του χάους μέσα στον εγκληματικό χωροχρόνο της Αθήνας και άλλων πόλεων για να προκαλέσουμε μικρές και μεγάλες ανώνυμες καταστροφές. Ξανασυναντηθήκαμε αυτές τις άγιες αμαρτωλές μέρες που επακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξη. Διαχυθήκαμε σε μια χαοτική περιπλάνηση στις λεωφόρους και τους δρόμους των μητροπόλεων με συνοδοιπόρους μερικές χιλιάδες χούλιγκαν, αλήτες του δρόμου, μαθητές, αναρχικούς, πανκς, αντιεξουσιαστές, μετανάστες,15χρονα αλάνια, παρανόμους και επιδοθήκαμε σε μια άγρια γιορτή χαράς και εκδίκησης. Οι παραβατικές κουλτούρες της Νύχτας συναντηθήκαμε από μια αφορμή, αντιστρέφοντας τη μορφή της πόλης, δημιουργώντας κολασμένες νύχτες. Το αρχέγονο κάλεσμα του αίματος όπλισε τις καρδίες μας, μας γέμισε αυτοπεποίθηση και έδωσε διάρκεια στις νύχτες βίας που προκαλέσαμε. Κάψαμε, σπάσαμε, κυνηγήσαμε τους μπάτσους, πλιατσικολογήσαμε τους εμπόρους, τρομοκρατήσαμε τους αδιάφορους πολίτες, βεβηλώσαμε τις εκκλησίες τους...Τίποτα ιερό, τίποτα όσιο. Τίποτα που να μην αξίζει να καταστραφεί. Τα γεγονότα αυτών των Ημερών και Νυχτών ήταν μέγιστες πράξεις περιφρόνησης γι' αυτόν τον κόσμο και τις αξίες του.



Όμως τώρα πρέπει να οργανώσουμε την στρατηγική μας, τη λύσσα των ψυχών μας και το μίσος των ματιών μας. Γι' αυτό ανασυρόμαστε απ ΄τις κατακόμβες μιας επιτηδευμένης αφάνειας και οι Συμμορίες Συνείδησης επανεμφανίζονται. Επιλέξαμε να επιτεθούμε στην Αστυνομική Ακαδημία Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης καθώς και στις οικονομικές υπηρεσίες τους στη Ν. Φιλαδέλφεια. Περικυκλώσαμε το οχυρό τους, κλειδώσαμε περιμετρικά τις εισόδους για να τους εγκλωβίσουμε, τοποθετήσαμε σκάλες και σκαρφαλώσαμε στις στέγες τους για να πυρπολήσουμε το εσωτερικό τους πάρκινγκ. Καταστρέψαμε 7 περιπολικά και υπηρεσιακά οχήματα, τις μηχανές τους, καθώς και μέρος των εγκαταστάσεων τους .Και έπεται συνέχεια...



Τέλος προσκαλούμε όλες τις ένοπλες και εμπρηστικές ομάδες να οργανώσουν και να ενισχύσουν το χαοτικό σχέδιο του λυσσασμένου ανταρτοπόλεμου. Γιατί η άγρια ομορφιά του ανατέλλοντος τρόμου βρίσκεται εκεί που επιθυμούμε με όλη μας την θέληση. Γιατί όποιος επιθυμεί την Επανάσταση πρέπει να οργανώνει το νέο αντάρτικο πόλης.

Συμμορίες Συνείδησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου